/
/
Skyrim

Skyrim

179 kr

En bra present till pojkvännen som är en spelnörd!

Skyrim är ett fantasyrollspel som innehåller en hel del action och är det femte och bästa spelet i serien The Elder Scrolls. Skyrim har en grymt bra story, fantastisk grafik, häpnadsväckande miljöer och du tvingas fatta många svåra beslut genom spelets gång. Det är inte många äventyrsspel som är så komplexa och så väl genomtänkta som Skyrim och därför är det inte konstigt att det är så många som spelar Skyrim och att spelet har fått lysande recensioner både i tidningar och på nätet.

Story

Skyrim utspelas i den nordliga provinsen Skyrim i imperiet Tamriel och det har gått 200 år sedan äventyren i Oblivion (The Elder Scrolls IV). Spelet börjar med att kungen av Skyrim har blivit mördad och allianser skapas för att överta tronen och andra vill bryta sig ur imperiet. Som om det inte var nog har drakarna återkommit till Tamriel (helt enligt Elder Scrolls profetia) och den som drivit drakarna till Skyrim är den förintelsens gud Alduin. Det finns bara en som kan bekämpa Alduin och drakarna: Dragonborn, en man/kvinna som är född med en draksjäl.

Spelets början

I början av spelet ska din karaktär precis halshuggas för att ha gått över gränsen till Skyrim. Plötslig uppstår tumult när en drake anfaller området och några Stormcloaks hjälper din karaktär att fly. Sedan måste du välja om din karaktär ska hjälpa Ralof (en stormcloak) eller soldaten Hadvar. En bit in i spelet får din karaktär reda på att han är född med draksjäl och kallas för Dragonborn. Dragaborn får nu som uppgift att besegra Alduin och drakarna.

Spelets gång

Skyrim utspelas i en trovärdig fantasyvärld och din karaktär tar sig fram genom fantastiska miljöer som består av ödsliga tundror, snötäckta skogar och frostiga landskap. På din väg genom Skyrim finns det mycket att upptäcka. Varje by har en intressant historia att berätta och folkslagen har sina traditioner och fördomar som påverkar dig under din färd. Folken är misstänksamma och beskyller varandra för diverse katastrofer och annat elände.

Som spelare bestämmer du själv hur snabbt du vill ta dig genom Skyrim. Vi rekommenderar att du tar det lugnt och utforskar din omgivning så mycket som möjligt eftersom det är minst lika kul att upptäcka och göra saker på vägen som att slåss mot drakar.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Skyrim”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.