/
/
Floating

Floating

595 kr

En Frisk Kick efter Vintermörkret med Floating

Känner du dig lite trött och hängig efter det vintermörker vi befunnit oss i? Då är det dags att unna dig själv en härlig och avslappnande upplevelse som kommer att fylla på dina energireserver och ge dig ny kraft!

Ett floatingpass är synonymt med total avslappning och egentid. Under cirka 45 minuters floatingpass får du njuta av att flyta i totalt mörker och fullständig lugn. Med 400 kilo salt i vattnet känner du dig viktlös och uppnår en djup avslappning som är svår att hitta någon annanstans.

Först får du en grundlig genomgång av en erfaren instruktör, följt av en uppfriskande dusch innan du sjunker ner i den varma, salta tanken där stressen helt enkelt smälter bort. Där ligger du sedan, utan störande ljud eller ljus, och kan helt fokusera på dig själv och din inre frid.

Floating har visat sig ha en rad positiva effekter på välmåendet. Det kan minska stress och ångest, förbättra sömnkvaliteten och öka din energinivå. Efter din session kommer du att känna dig uppfriskad och redo att möta världen igen.

En Gåva Med Värde För Hälsan

Denna upplevelsepresent är en fantastisk gåva att ge till någon som förtjänar en stund för sig själv och lite välbehövlig avkoppling. Kanske en stressad familjemedlem eller vän som behöver ett avbrott från jobbets påfrestningar? Eller varför inte överraska en nybliven förälder som längtar efter lite egen tid och avkoppling?

Upplevelsen är för en person och finns tillgänglig året runt i Stockholm, Malmö och Karlshamn. Ge dig själv den gåvan av lugn och avkoppling som du förtjänar och låt floating ta dig till nya nivåer av välbefinnande och inre frid.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Floating”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.