BBQ Grill

Pizzasten Av Lava Från Etna

595 kr

Köp produkt

Produktbeskrivning

 

Är du en pizzaälskare? Ja, vem är inte det egentligen! Någon gång har vi väl alla försökt att tillaga den perfekta pizzan i vår ugn, men allt för sällan blir resultatet inte direkt det man hoppats på. Det går helt enkelt inte att återskapa den där perfekta italienska pizzakänslan ifrån bekvämligenheten av sitt eget hem. Eller?

Med denna pizzasten, tillverkad av riktig lava ifrån vulkanen Etna, är det faktiskt möjligt att själv skapa ett litet Italien, direkt i köket eller i trädgården! Lägg stenen direkt i ugnen eller på grillen och låt den värmas upp långsamt innan du lägger på din pizzadeg, med hjälp av den pizzaspade gjord av trä som du får med. Efter femton minuter kan du avnjuta den perfekta pizzan, som teleporterad direkt ifrån underbara Italien. Eftersom den tillagats på den varma stenen behöver du aldrig mer klaga på att bottnen är för mjuk eller för degig. Perfekta pizzabottnar tycker vi är en rättighet!

Men vem har sagt att pizza är det enda som kan lagas på denna fantastiska sten? Släng på ditt favoritkött eller varför inte din en bröddeg och få minst lika bra resultat! Dessutom behövs inget stekfett så du slipper slita för att diska stenen efter användning. Den perfekta presenten till den matintresserade (eller till den genuina italienaren) helt enkelt!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Pizzasten Av Lava Från Etna”