/
/
Papperskorg till bilen

Papperskorg till bilen

165 kr

Carbage – Liten papperskorg till bilen

Har du barn som skräpar ner bilen så fort ni åker på en åktur? Åker ni ofta på långa bilfärder där godispåsar, burkar och flaskor öppnas och används? Denna papperskorg till bilen är så enkel och gör eran bilfärd så mycket smidigare. Barnen (eller andra passagerare) kan enkelt bara lägga sitt skräp i soptunnan. Det är en kul present till den som hatar att få sin bil nerskräpad av glasspapper, colaburkar och annat skräp.

Den smarta och lilla papperskorgen Carbage har fått grymt bra omdömen för sin användbarhet. När den inte används kan den enkelt vikas ihop och förvaras i bakluckan utan att ta särskilt mycket plats. Trots sin minimala storlek har den en kapacitet på hela 3,5 liter, vilket gör att den rymmer mycket skräp. Dessutom är den läckagesäker, så även kaffekoppar och liknande kan slängas där utan att något i bilen blir förstört eller börjar lukta kaffe i tre dygn.

Med det praktiska kardborrebandet kan du enkelt placera papperskorgen där det lämpar sig bäst, vanligtvis på ett av framsätena så att personerna som sitter bak enkelt kan lägga sitt skräp där. Detta gör den särskilt användbar för småbarnsföräldrar som ofta får sin bil nerskräpad under bilfärder.

Den perfekta presenten till småbarnsföräldrar

Carbage är en perfekt present till många, bland annat småbarnsföräldrar, bilentusiaster eller pendlare som vill hålla sina bilar rena och organiserade. Men vi vill slå ett slag för att ge denna i present till just en småbarnsförälder, ta bort lite stress från deras kommande bilfärder.

Den är lätt att använda, enkel att förvara och rymmer mycket skräp utan att läcka. Oavsett om det är för en småbarnsförälder, en bilentusiast eller en pendlare, är denna papperskorg en användbar och omtänksam present.

Fördelar med Carbage

  • Stor kapacitet: Rymmer upp till 3,5 liter skräp.
  • Läckagesäker: Ingen risk för spill eller lukt.
  • Kompakt förvaring: Kan vikas ihop för enkel förvaring i bakluckan.
  • Enkel installation: Fästes med kardborreband för flexibel placering.
  • Användarvänlig: Passagerare kan enkelt slänga sitt skräp.
  • Hållbar: Tillverkad av tåliga material för långvarig användning.
  • Praktisk design: Perfekt för familjer och långa bilresor.

Ge bort Carbage i present och gör bilresorna smidigare och roligare för alla passagerare. Denna gåva kommer garanterat att uppskattas och bidra till en renare och mer organiserad bilupplevelse!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Papperskorg till bilen”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.