/
/
Snug Rug Deluxe

Snug Rug Deluxe

395 kr

Snug Rug Deluxe – Årets mysigaste present!

Låt oss presentera årets mysigaste present: Snug Rug Deluxe, en filt med ärmar. Hur skönt är det inte att krypa upp i soffan under en skön filt med en bok och en kopp kaffe eller en mugg varm choklad? Tyvärr glider filten ofta ner när du sträcker dig efter boken eller din dryck, och du blir frusen igen. Med Snug Rug Deluxe slipper du det problemet.

Den perfekta filten för mysiga stunder

Snug Rug är en otroligt mjuk och gosig filt i fleece. Till skillnad från andra filtar har den praktiska ärmar som håller den på plats. Snug Rug Deluxe är 152 x 214 centimeter stor, vilket gör att kall luft inte riskerar att slinka in under filten. Förutom de praktiska ärmarna har Snug Rug Deluxe även en inbyggd ficka. Där kan du ha telefonen eller kanske snacksen under filmen – du slipper sträcka dig!

Den ultimata presenten för mysälskare

Detta är helt klart den ultimata presenten för personen som älskar att mysa ner sig i soffan. Ge bort Snug Rug till en frusen flickvän eller släkting som gillar att mysa i soffan och kolla på film om kvällarna. Filten finns i många olika färger, så det är bara att välja och vraka för att hitta personens favoritfärg och ge presenten en extra personlig touch.

Perfekt för frusna vinterdagar

Snug Rug Deluxe är den perfekta julklappen för frusna vinterdagar. Oavsett om du läser en bok, tittar på film eller bara vill koppla av, kommer denna filt att ge dig värme och komfort. Det är en gåva som garanterat kommer att uppskattas av alla som älskar att mysa.

Ge bort värme och komfort med Snug Rug Deluxe – en present som verkligen gör skillnad under kalla vinterkvällar!

 

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Snug Rug Deluxe”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.