/
/
Ett år av sex kortlek

Ett år av sex kortlek

99 kr

Ett år av spänning med kortleken ”Ett år av sex”

Är du och din partner ute efter något nytt till ert sexliv? Ibland kan kreativiteten sina, och det är helt normalt även för de bästa av par. När samma rutiner upprepas året runt kan det lätt kännas tråkigt och förutsägbart.

Kortleken ”Ett år av sex” hjälper er att hitta ny inspiration för era romantiska kvällar, samt tillför ny spänning och lust till förhållandet. Gör det till en utmaning och testa ett nytt kort varje vecka! På så sätt kan ni behålla en känsla av lekfullhet och nyhet året om.

Kortleken är inspirerad av den uråldriga Kama Sutra, en klassisk indisk instruktionsmanual för sex och intimitet. Detta ger en autentisk och kulturellt rik dimension till era äventyr i sovrummet.

Utforska nya möjligheter med din partner

Kortleken består av 51 kort med spännande ställningar och lekar att prova i sängen. Kortens innehåll är kategoriserat efter svårighetsgrad från 1 till 5, så att ni kan välja något som passar kvällens humör och energi. För de extra vågade kvällarna finns två kort märkta som ”vilda,” vilket ger möjlighet för några extra galna och minnesvärda upplevelser.

Varför du och din partner ska skaffa kortleken ”Ett år av sex”:

  • Nya upplevelser varje vecka: Med 51 olika kort kan ni testa något nytt varje vecka, vilket håller spänningen vid liv hela året.
  • Olika svårighetsgrader: Anpassa era val efter kvällens stämning och energinivå med kort som är märkta från 1 till 5.
  • Extra spänning: De två ”vilda” korten erbjuder extra äventyr för de modiga.
  • Inspirerat av Kama Sutra: Upplev klassiska och tidlösa tekniker och ställningar med kulturell och historisk betydelse.
  • Förbättrad intimitet: Spendera mer tid tillsammans och stärk ert band genom att utforska nya sidor av varandra.

En gåva av glädje och njutning

Överraska din partner med ett helt år av glädje och njutning. Kortleken ”Ett år av sex” erbjuder en rolig och enkel väg att spendera mer tid tillsammans, testa nya saker, och hålla gnistan levande i ert förhållande. Ge er själva möjligheten att återupptäcka varandra på ett spännande och passionerat sätt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ett år av sex kortlek”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.