/
/
Dörrklocka för katter

Dörrklocka för katter

299 kr

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Coolstuff

Ta emot din katt på ett modernt sätt med en dörrklocka för katter

Om du älskar katter men inte är förtjust i att använda traditionella kattluckor av säkerhetsskäl eller av rädsla för att förstöra din ytterdörr, då är Cat Doorbell det perfekta alternativet för dig. På ren svenska kan man säga att det är en dörrklocka för katter. Varför? Jo, för att om du inte har en kattlucka eller en kattdörrklocka är risken stor att du inte hör din katt när den vill komma in, och det är ju inte optimalt, eller hur?

Skapa trygghet för din katt och ditt hem

Med Cat Doorbell placerar du helt enkelt en IR-sensor på den plats där din katt brukar stå och jama när den vill bli insläppt. När sensorn registrerar kattens närvaro aktiveras ringklockan, som du placerar på en lämplig plats inomhus, och börjar ringa för att låta dig veta att katten vill komma in. Och det bästa är att du kan välja mellan 10 olika ringsignaler, inklusive klassiska ljud som ”Pling!” och ”Mjau”, för att anpassa signalen efter dina preferenser.

Men Cat Doorbell gör inte bara livet bekvämare för dig och din katt – den minskar också en rad olika risker som är förknippade med traditionella kattluckor. Genom att eliminera behovet av en lucka minskar risken för inbrott, oönskade objekt som din katt kanske släpar in och att andra djur tar sig in i ditt hem.

Så varför inte överraska en kattälskande vän eller släkting med en Cat Doorbell som present? Det är en gåva som garanterat kommer att bli en stor succé och göra livet både enklare och säkrare för både dem och deras älskade katt. Ge dem verktygen för att ta hand om sin katt på ett tryggt och bekvämt sätt, och se dem glädjas åt den nya nivån av bekvämlighet och säkerhet som Cat Doorbell erbjuder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dörrklocka för katter”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.