/
/
Date Night Ideas skrapkort

Date Night Ideas skrapkort

169 kr

Date Night Ideas Skrapkort – Tillför spänning och romantik i förhållandet

Vill du tillföra lite spänning i förhållandet och göra nya saker tillsammans? Har ni idétorka inför nästa date? Med Date Night Ideas skrapkort har ni 52 unika dejter framför er, redo att upptäckas utan att behöva planera. Perfekt för att återföra gnistan i förhållandet och fly undan den stressiga vardagen.

Upptäck nya aktiviteter tillsammans varje vecka

Skrapa fram en ny dejt varje vecka, precis som en trisslott, och låt er överraskas av en rolig aktivitet att göra tillsammans. Aktiviteterna varierar från mysiga hemmadater till spännande utgångar. Ni kan få förslag på att gå på en kurs, lära er en ny dans eller kanske se en opera. Korten är indelade i olika kategorier, såsom sport och mat och dryck. Kategorierna är synliga innan kortet skrapas och därmed kan ni kan välja en kategori innan beroende på humör och tidpunkt. Om ni är hungriga till dejten kan ni exempelvis välja ett kort i kategorin mat och dryck.

Skapa minnen och spara era upplevelser

På baksidan av korten finns plats för att skriva ner era egna anteckningar efter att dejten är över. Ni kan notera vad ni tyckte, ett roligt minne från dagen eller något annat som ni vill komma ihåg. Dessa kort blir en fantastisk minnessamling att blicka tillbaka på, och kanske inspirerar de er till att upprepa några favoriter i framtiden.

Date Night Ideas skrapkort är en perfekt present att ge till din partner för att hålla romansen vid liv, eller som en unik och minnesvärd bröllopspresent till vänner.

Fördelar med Date Night Ideas Skrapkort:

  • Spänning och variation: 52 olika dejtaktiviteter för att hålla relationen levande och spännande.
  • Ingen planering: Låt skrapkorten bestämma era dejter och slipp planeringsstress.
  • Kategorier för alla tillfällen: Välj en kategori som passar humör och tidpunkt.
  • Minnesanteckningar: Skriv ner era upplevelser och skapa en rolig minnessamling att titta tillbaka på.
  • Perfekt gåva: En underbar present till din partner eller som bröllopsgåva till vänner.

Överraska din partner med Date Night Ideas skrapkort och ge er själva 52 möjligheter att skapa oförglömliga minnen tillsammans.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Date Night Ideas skrapkort”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.