/
/
Zenkuru Fotmassagerulle i Trä

Zenkuru Fotmassagerulle i Trä

229 kr

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Coolstuff

Zenkuru fotmassage

Känner du någon som ofta är ute och promenerar? Kanske har du en vän eller släkting som ofta står upp i sitt jobb eller som älskar att löpträna? Då kan vi erbjuda den perfekta presenten att ge bort! Vi presenterar Zenkuru Fotmassagerulle i Trä – en räddare i nöden för trötta, slitna fötter?

Skäm bort dina fötter med en fotmassagerulle

Våra fötter är verkligen alldeles för underskattade. De bär oss igenom våra liv och får ta en hel del hårda smällar genom åren. Det är ju inte konstigt att de blir trötta, ömma och ledsna då och då. Att skämma bort sig själv med en härlig spabehandling är såklart något som de flesta vill, men tyvärr är denna aktivitet inte den allra billigaste. Man har helt enkelt inte råd att gå på spa regelbundet, även om ens stackars fötter kräver det. Men vad sägs om att få en härlig och avkopplande fotmassage när som helst – i ditt eget hem? Det är just detta som Zenkuru Fotmassagerulle i Trä tillåter!

Zenkuru Fotmassagerulle har tio rullar  i trä som är placerade i två rader, en för varje fot så att de kan få massage samtidigt. Det enda du behöver göra är att slå dig ner på din favoritplats i hemmet (eller varför inte på kontoret?) och ställa fram din Zenkuru Fotmassagerulle i Trä på golvet nedanför. Sedan är det bara att sätta igång att rulla fötterna mot de härliga träknopparna för att få en skön, mjukgörande massage. Trötta fötter är ett minne blott! Ge bort en Zenkuru Fotmassagerulle i Trä till den som behöver lite mer avkoppling i sin vardag.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Zenkuru Fotmassagerulle i Trä”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.