/
/
Testa Speedway

Testa Speedway

549 kr

Tag

Vad kan vara roligare än att fara fram på en Speedwaycykel som låter som en arg bålgeting medan sanden och gyttjan stänker åt alla håll?  Inte mycket, antar vi på presenterna.se, i alla fall inte för dig som älskar snabba motorcyklar och motorsport.

Om du ger bort en Speedwayupplevelse till din motorsportintresserade vän, partner eller släkting i födelsedagspresent får födelsedagsbarnet provköra en Speedwaycykel på en riktig Speedwaybana. Men innan födelsedagsbarnet får braka iväg på Speedwaybanan går en instruktör igenom körteknik, utrustning och säkerhet så att födelsedagsbarnet kan få ut så mycket som möjligt av sin Speedwayupplevelse och så att upplevelsen blir säker. Sedan är det bara att gasa på friskt på de korta raksträckorna och slira ordentligt i långa kurvorna utan att släppa alltför mycket på gasen.

Speedwayupplevelsen varar i 2 – 3 timmar beroende på antal deltagare och det finns tre olika Speedwaycyklar att välja på (50cc, 80cc och 225cc) som anpassas efter längd och ålder. Alla från 10 år och uppåt får delta.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Testa Speedway”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.