/
/
Lysande ventilhattar

Lysande ventilhattar

59 kr

Tags ,

Lysande ventilhattar är en alldeles lysande uppfinning. Dessa ventilhattar kan nämligen ersätta däckens vanliga platsventilhattar och då syftar vi på flesta däck, såsom cykeldäck, bildäck, motorcykeldäck och mopeddäck. Och vad ska det vara bra för då? kanske du undrar. Jo, för att ett det ser grymt snyggt ut i mörkret eftersom de lysande ventilhattarna ser ut som ljuscirklar på däcken när de roterar.

Men många skaffar inte bara såna här hattar för att det ser coolt ut utan även för att det ökar säkerheten eftersom de gör att man syns bättre i mörkret. Lysande ventilhattar är därför nästan ett måste för slarviga barn och ungdomar som inte använder reflexer på cykeln och som cyklar runt med trasigt lyse, eller så kanske du är en slarver själv? Men även om du använder lyse (det är lag på det!) och reflexer syns du faktiskt ännu bättre om du slänger dina gamla fula ventilhattar och ersätter dem med det här.

Om du vill köpa lysande ventilhattar eller ge bort dem i present finns det fyra olika färger att välja på: Grön, blå, rosa och gul, hur snyggt som helst! Ventilhattarna använder sig av batteridrivna LED-ljus som tänds så fort hjulen är i rörelse och släcks när de stannar. Om du cyklar en timme om dagen räcker batteriet i 6 – 7 veckor innan du behöver byta ut det.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Lysande ventilhattar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.