/
/
Popcorn Microskål

Popcorn Microskål

249 kr

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Coolstuff

Present till snacks älskaren

Visste du att forskningen visar att popcorn är nyttigare än många frukter och grönsaker? Inte? Men så är det i alla fall om man tittar på hur mycket antioxidanter och fullkorn popcorn innehåller. Popcorn består nämligen av 100 % obearbetat fullkorn, så enda portion täcker 70 % av det dagliga behovet av fullkorn, och alla vet ju hur nyttigt fullkorn är.

Och sedan har vi det här med antioxidanterna, Popcorn innehåller mängder av den oerhört nyttiga antioxidanten polyfenol. Polyfenoler sänker kolesterolhalten i blodet och förbygger flera sorters cancer. Såna här antioxidanter finns även i frukt och grönsaker men de flesta frukter innehåller 90 % vatten vilket inte är bra eftersom polyfenoler förlorar de flesta av sina häslofördelar när de späds ut med mycket vatten, popcorn innehåller bara 4 % vatten. Popcorn är alltså ett mycket hälsosamt alternativ till såväl snacks som frukt och grönt och är alltså något du kan äta med gott samvete, även när det handlar om micropopcorn.

Nyttigare med Popcorn Microskål

Den enda nackdelen med micropopcorn är att de innehåller en massa salt och om du poppar i en kastrull måste du tillsätta en massa fett, men det finns ett suveränt alternativ till det här och det alternativet är en popcorn microskål. Om du har en microskål kan du poppa helt vanliga kastrullpopcorn i micron utan fett och kan själv välja hur mycket salt du vill tillsätta. Hälsosammare än så kan det knappast bli!

En popcorn microskål är en utmärkt present till alla snackälskare och hälsofreaks. Eller varför inte ge bort en sån i julklapp?

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Popcorn Microskål”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.