/
/
Pooping Unicorn Godisautomat

Pooping Unicorn Godisautomat

119 kr

Sprid Glädje med En Pooping Unicorn Godisautomat

Godis är en hit bland både barn och vuxna, och denna Pooping Unicorn Godisautomat kommer definitivt att göra succé hos alla med en förkärlek för det söta.

Du kanske undrar varför denna godisautomat har det något märkliga namnet ”Pooping Unicorn”? Jo, det är för att denna automaten är formad som en enhörning – en Unicorn – och genom att trycka ner svansen kommer regnbågsfärgat godis ut från dess bakände. Trots namnet kan vi försäkra dig om att godsakerna som kommer ut är precis så smakfulla som du förväntar dig!

Överraska snaskråttan med en rolig present

Denna roliga present är perfekt att ge till vilken godisälskare som helst och kommer säkert att vara en hit bland barnen. Den kan användas som en rolig present för att sprida glädje och skratt, eller som ett festligt tillbehör som får gästerna att le.

Pooping Unicorn Godisautomat är enkel att använda – öppna bara upp magen på enhörningen och fyll den med de godisbönor som medföljer vid köpet. När påsarna tar slut finns det möjlighet att köpa separat för att enkelt fylla på inför varje lördagsmys eller fest.

Ge bort denna Pooping Unicorn Godisautomat och se till att sprida ett leende på mottagarens läppar och skapa minnen som kommer att glädja i lång tid framöver!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Pooping Unicorn Godisautomat”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.