/
/
Student Dekorationer

Student Dekorationer

Att planera för studentens dag innebär ofta en hel del festligheter som sträcker sig från morgon till kväll. Efter det uppskattade utspringet följer vanligtvis en mottagning där mat, tårta och glada tillställningar tar plats, och ibland kan även en gemensam fest anordnas av klassen senare på kvällen. Men låt oss inte glömma bort den viktiga studentfrukosten!

Alla dessa härliga event som sker under dagen kräver också självfallet student dekorationer! Och just dekorationerna till dessa tillställningar är vad vi ska prata om i denna artikel.

När det kommer till dekorationer är de blågula färgerna förvisso traditionella och säkra val för att hylla studenten. Men att uttrycka sin personliga stil är också viktigt, och här kan du låta dina favoritfärger få lysa. En färg som ofta lyfter fram dukning och dekorationer är guld. Oavsett vilken färg du kombinerar den med, ger guld en känsla av lyx och glamour till mottagningen.

Det är viktigt att välja dekorationer som passar både studentens personlighet och festens atmosfär. Oavsett om du väljer traditionella färger eller en mer personlig touch, är målet att skapa en festlig och minnesvärd miljö där studenten och gästerna kan njuta av dagen till fullo.

Vilka student dekorationer behövs egentligen?

För att underlätta för alla er som planerar en mottagning har vi på Presenterna.se satt ihop en checklista på vad som behövs inför studenten:

Ballonger: Det kan vara vanliga ballonger, heliumballonger eller till och med en ballongbåge om man vill lyxa till det lite extra. Ballonger med roliga former, såsom en champagneflaska, är kul och gör stämningen extra festlig!

Papperstallrikar i olika storlekar: På mottagningen kommer ni antagligen bjuda på både mat och dessert. Därav rekommenderar vi att köpa både lite större och mindre tallrikar. Det finns med massa fina tryck och mönster passande till studentdagen. Att diska efter så många gäster blir ofta lite för mycket jobb, då är just papperstallrikar en riktig lifesaver!

Servetter: Alla behöver servetter till maten, men detta kan lätt glömmas bort i all stress. Köp fina servetter med ett studentmotiv till. Optimalt vore att matcha tallrikar och servetter!

Girlang: Girlanger höjer alltid festtsämmningen! Oavsett om det är en girlang med flaggor eller en grattis till studenten text så ser det fint och välkomnande ut.

Tårtdekoration: Om planen är att bjuda på tårta bör tårtdekorationen vara ett måste. Det finns massor av fina att välja på med  både studentmotiv eller texter. Detta är en billigt dekoration men den gör mycket för att höja feststämningen.

Bordsdekoration: Till bordsdekoration rekommenderarar vi konfetti, det finns bland annat super söta mini-studentmössor som konfetti. Serpentiner går självfallet alltid hem som bordsdekoration. Och som många gör på student dagen kan man placera ut en svensk flagga på bordet. Kanske även lägga ut partypoppers vid varje plats för att öka feststämningen lite extra?

 

Partykungen har ett färdigt studentdekorations sett som är perfekt för dig som vill beställa allt så smidigt och enkelt som möjligt. Det kommer med matchande tallrikar, servetter och muggar, med ett super fint studenttryck på. En grattis girlang i guld och serpentiner med studentmotiv medkommer även.

Här har vi många delar av checklistan redan avklarade. Bara köpa till lite ballonger och eventuella andra dekorationer man vill ha!

 

 

4 tips för att göra studenten lite extra lyxig

Införskaffa en dryckeshållare med studentmotivFyll champagneglas och sätt i din dryckeshållare. Placera denna i närheten av där gästerna ankommer. Ett enkelt och smidigt sätt att servera gästerna sin välkomstdrink utan att du själv behöver springa runt och tänka på det. Dessutom är det en rolig grej som ser lite exklusiv ut.

Sätt upp en ”varning studentfest” skyltDetta är ett humoristiskt sätt att visa dina gäster vart festen håller hus. Lite mer originellt än bara ballonger. Dessutom kanske det ger grannarna lite översikt med vad som pågår, vem vill klaga om det är ett student firande liksom?

 

Ballongbågar och heliumballonger. Ballongbågar och heliumballonger är en riktig stämningshöjare. Det bidrar till att festen ser mer välorganiserad ut, och dem är perfekta att ha i bakgrunden av alla fina bilder som kommer tas under dagen!

Matcha alla tallrikar, glas och servetter. Ha ett och samma tryck på allt med dukningen. Detta gäller även glas om ni kommer använda er av pappersmuggar. En matchande dukning ser så mycket mer städat, genomtänkt och lyxigt ut. Det ger en mycket trevligare känsla och är optimalt för instagram bilder.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Student Dekorationer”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.