/
/
Boxinbag kylväska

Boxinbag kylväska

299 kr

Boxinbag – För att kyla din Baginbox

Nu kan du äntligen njuta av din Bag in Box på picknicken utan att oroa dig för att vinet ska förlora sin perfekta kyla. Vitt vin och rosévin smakar som allra bäst när det serveras svalt, och med Boxinbag kylväska behöver du inte längre springa fram och tillbaka mellan det dukade bordet i trädgården och kylskåpet. Boxinbag är din pålitliga följeslagare för att hålla dina vita viner fräscha och dina röda viner behagligt svala.

Tillverkad av slitstark nylon och med generösa dimensioner på 25 x 21 x 12 cm, rymmer Boxinbag en vanlig treliters Bag in Box, men fungerar också smidigt för mindre boxar. Dess eleganta design finns i tre färger: en lekfull mönstrad, en djärv röd och en tidlöst elegant svart, så att du kan välja den som passar din stil och personlighet bäst.

Boxinbag Kylväska – Svalt vin vart du än ska

Boxinbag är inte bara stilfull, den är även praktisk. Med en imponerande kylförmåga som håller vinet svalt i upp till 8 timmar och ett bekvämt handtag för enkel transport är den perfekt för picknickar, utflykter och alla tillfällen där du vill ha en väl kyld dryck nära till hands.

Ge bort en Boxinbag Kylväska – pressenttips!

Känner du en vinälskare? Då har du den perfekta presenten här. Speciellt om de älskar att njuta av middagar på balkongen eller terrassen eller kanske ge sig ut på en romantisk picknick. Boxinbag kylväska är den ultimata accessoaren för alla vinälskare som vill njuta av sina favoritdrycker i perfekt temperatur, oavsett var äventyret tar dem.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Boxinbag kylväska”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.