/
/
Peeble Smartklocka

Peeble Smartklocka

2,799 kr

Som du säkert känner till har ett fler prylar blivit smarta idag. Vi har länge använt smarta telefoner och TV-apparater men sedan en tid tillbaka har även klockorna blivit smartare. Vi vet inte exakt hög IQ-nivån egentligen är på en smartklocka men visst klarar de av så mycket mer än att bara mäta tiden som de gamla klockorna i stort sett bara gjorde.

Skulle du skaffa en Peeble Time Smartwatch får du världens smartaste klocka, i alla fall om man få tro alla recensenter och affärsmagasinet Forbes som tyckte att Peebles Smartklocka fullkomligen sparkade Apple Watch rumpa. Det här säger inte så lite om hur grym den här klockan är och om du inte tror oss är det bara att kolla in dessa specar:

  • Inbyggd mikrofon som gör att du kan svara på mail och sms med din röst.
  • Grymt snyggt gränssnitt och färgskärm som gör upplevelsen fulländad. Det är enkelt att se displayen i solljus.
  • Bara 1 cm tjock så att du slipper släpa runt på en klump runt handleden.
  • Skärmen är alltid på men trots det är håller batteriet i hela 7 timmar.
  • För närvarande är smartklockan kompatibel med inte färre än 6500 appar men det utökas ytterligare för varje dag som går.
  • Synkas med din smartphone så att du ser alla mobilens notifikationer direkt på smartklockans display. Observera att klockan kräver en smartphone!
  • Vattentålig ner till 50 meters djup, vilket är perfekt för dig som gillar vattensport men även för dig som inte vill var orolig för att kameran ska skadas av vatten.

Inte så illa va? Om du är ute efter en riktigt bra studentpresent och behöver att riktigt bra presenttips  har du precis fått ett.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Peeble Smartklocka”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.