/
/
Optrix XD Actionfodral med vidvinkel till iPhone

Optrix XD Actionfodral med vidvinkel till iPhone

995 kr

Gör din iPhone till en actionkamera med hjälp av Optrix XD Actionfodral! Du stoppar helt enkelt in din iPhone i actionfodralet, fäster det på din hjälm och sedan är det bara att sätta igång att skapa action. Optrix XD Actionfodral passar utmärkt för all slags action, till exempel mountain biking, forsränning, skidåkning, motorcrossåkning, snowboarding, surfing, bungyjumping, skateboardåkning och bergsbestigning.

Actionfodralet är vattentätt och extremt tåligt och skyddar din iPhone mot regn, hårda stötar och smällar. Optrix XD Actionfodral har utsatts för samma tester som U.S. Army utför på sin militära utrustning. Actionfodralet har bland annat släppts 26 gånger i ett stålgolv utan att iPhonen gick sönder. Inte nog med att actionfodralet pallar hårda tag, actionfodralet har även ett inbyggt 175 graders vidvinkelobjektiv som gör att du verkligen får med allt när det är dags för action.

Ge bort Optrix XD Actionfodral i present till den aktive actionälskaren och du har garanterat gett bort födelsedagskalasets bästa present. Men se bara till att födelsedagsbarnet har en iPhone 4/ 4s eller en iPod Touch om du inte vill köpa det också.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Optrix XD Actionfodral med vidvinkel till iPhone”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.