/
/
Ny bok av J. K Rowling – ”Den tomma stolen”

Ny bok av J. K Rowling – ”Den tomma stolen”

189 kr

Tag

Nu har succéförfattaren till Harry Potter böckerna kommit med en ny roman – nu för vuxna! Boken släpps 22 november men kan bokas redan nu! Missa inte den!

Den Tomma stolen är en tankeväckande och överraskande roman med många ingredienser såsom dödsfall, dubbelspel och passioner.

Lite kort om handlingen:

När Barry Fairbrother oväntat avlider, knappt fyrtio år gammal, försätter dödsfallet den engelska staden Pagford i chock.
Med sitt kullerstensbelagda torg och den historiska klosterkyrkan verkar staden vara en idyll – men bakom den rara fasaden döljer sig ett samhälle i krig. Rika i strid med fattiga, tonåringar i strid med sina föräldrar, hustrur i strid med sina män, lärare i strid med sina elever … Pagford ruvar sannerligen på mörka hemligheter. Och den tomma stol Barry efterlämnat i grevskapsrådet blir snart källa till den värsta strid byn någonsin har upplevt. Vem kommer att stå som segrare i det val som utmärks av passioner, dubbelspel och oväntade avslöjanden?

J.K Rowlings har fått flera priser och utmärkelser för sina sju böcker om trollkarlslärlingen Harry Potter som har sålt i över 450 miljoner exemplar över hela världen.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ny bok av J. K Rowling – ”Den tomma stolen””

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.