/
/
Det fjärde offret – kriminalroman

Det fjärde offret – kriminalroman

42 kr

Tag

Mari Ljungstedts nionde kriminalroman är redan en stor succé och i skrivande stund ligger den 1:a på pockettoppen. Det fjärde offret är en mångbottnad och spännande historia berättad i ett rappt tempo. När du väl har öppnat boken kommer du få svårt att lägga den ifrån dig.

Handling: Ett värdetransportsrån äger rum på Gotland och snart hittas en av de tre rånarna mördad. Spaningarna koncentreras först mot Gotlands motorcykelklubbar, men är verkligen ett MC-gäng som har mördat rånaren? Det är något som inte stämmer. Kommissarie Anders Knutas börjar nysta i den avlidens förflutna samtidigt som journalisten Johan Berg dras in i en livsfarlig intrig som tätnar allt mer. Och hela tiden oroar sig polisen för att mördaren ska slå till igen.

Om du gillar deckare, läs Det fjärde offret! Du kommer inte att bli besviken. Boken är hyllad i många svenska dagstidningar inklusive DN. Mari Ljungstedt har sålt 2 miljoner exemplar i Sverige och hennes kriminalromaner ges ut i 20 länder. Ta med boken till stranden i sommar eller ge bort den i present till någon som älskar deckare.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Det fjärde offret – kriminalroman”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.