/
/
Jag är Zlatan Ibrahimovic: min historia

Jag är Zlatan Ibrahimovic: min historia

89 kr

Tag

Det är lite kaxigt att släppa en självbiografi när man precis fyllt 30. Men det är Zlatan vi talar om: full av självförtroende och Sveriges enda riktiga fotbollstjärna. Killen som ler mot sina motståndare när de försöker provocera honom, killen som både är kaxig och ödmjuk.

Jag är Zlatan Ibrahimovic: min historia är nutidshistoria och en askungesaga i en och samma bok. Vi får följa Zlatan under hans tuffa uppväxt i Rosengård, vi får följa honom under hans fotbollskarriär som full av interna strider, spelskandaler, motgångar och framgångar. Zlatans biografi är mycket inspirerande läsning, fascinerande och förfärande. Självbiografin lämnar någon oberörd.

Jag är Zlatan Ibrahimovic : min historia är en enorm succé utan dess like. Ingen självbiografi har någonsin sålt så bra som Zlatans bok, inte ens i närheten. 450 000 exemplar av boken såldes under den första månaden, de första hundratusen exemplaren rök i ett nafs. Inte ens Dan Browns ”Da Vinci koden” sålde lika många exemplar på så kort tid. Utöver det slog Zlatan E-bokrekord och skapade stora problem för bibliotekens E-boksutlåning.

Ge bort Zlatans bok i present till någon som ännu inte har den.  Jag är Zlatan Ibrahimovic : min historia intressant  och underhållande läsning  för både ung och gammal, oavsett man gillar fotboll eller inte.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Jag är Zlatan Ibrahimovic: min historia”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.