/
/
Nutellahink 3 KG!

Nutellahink 3 KG!

399 kr

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Coolstuff

Ge bort en 3 KG Nutellahink i present

Det är ju bara onödigt att springa in på ICA och köpa de där löjligt små Nutella-burkarna flera om och om igen är när man kan köpa en hel 3-kiloshink med Nutella på en gång. Det är ju mycket billigare och borde därför vara ett självklart val för alla som är beroende av den här otroligt smaskiga nougatkrämen, dessutom slipper du förbränna alla dessa härliga kalorier som du annars gör varje gång du reser dig från soffan för att skaffa en till sorglig liten burk.

Om du aldrig har testat Nutella förr borde du knata in i din närmaste livsmedelsaffär och köpa en liten burk, så förstår du alla oss som fullkomligt älskar den här underbart kaloririka krämen och så lär du förmodligen beställa en hel hink med Nutella nästa gång.

Perfekt till snaskråttan

Nutella är oerhört populärt i såväl Sverige som USA eftersom denna nougatkräm kan användas till så mycket. Du kan bre den på mackor, göra Nutella-shots och använda den i cheesecakes, tårtor och andra bakverk, annars är det hur gott som helst att äta krämen som den är.

Nutella uppfanns av en Italienare på 40-talet när det rådde hård ransonering på choklad. Genom att blanda ihop hasselnötter, socker, olja och kakao skapade han grunden till den produkt som under samma årtionde började marknadsföras som Nutella.

Om du känner någon älskar nougat eller som är Nutella-addicted är en Nutellahink ett av våra allra presenttips.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nutellahink 3 KG!”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.