isbollar

Isbollar

99 kr

Köp produkt

Produktbeskrivning

Vi på presenterna.se har alltid undrat varför tillverkarna alltid har envisats att tillverka iskuber som vi ska slänga ner i våra drinkar och läskglas. Varför just tråkiga kuber när isbollar vore så mycket coolare och snyggare? Det här har man tack och lov rått bott nu när isbollen har äntligen har introducerats i Sverige. Inte nog med att isbollar är sååå mycket snyggare än iskuber, de smälter betydligt långsammare eftersom ytan är mindre på en boll än på en kub och för att hörnen och kanterna på iskuben påverkas snabbare av värme. En boll har som bekant inga hörn och kanter.

Den finns ytterligare en fördel med dessa schyssta isbollar, de är perfekta att fylla färska bär, hackad frukt eller med örter/kryddor som passar i drinken. Varför inte slänga ner lite lime till den Tequilabaserade Cocktailen eller mynta till Mojiton? Låter inte så illa, eller hur? Inte nog med att isbollarna då tillför härliga aromer, då blir de ju ännu snyggare, färggranna och så. Det passar hur bra som helst när man vill skapa lite feststämning eller mysa med sin partner.

Om du ska ge bort en billig men bra present till någon som älskar smaskiga drinkar är det här ett av våra bästa presenttips och julklappstips. I en förpackning ingår fyra isformar som ger fyra stora isbollar.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Isbollar”