/
/
Divya spikmatta

Divya spikmatta

299 kr

Ska du köpa en present till en hårt idrottande kompis eller en hälsomedveten släkting som väl känner till de senaste hälsotrenderna? Eller kanske till en lite skröplig släkting? Då är Divya Spikmatta den perfekta presenten.

Spikmattan hjälper mot spänningshuvudverk, muskelvärk, stress, trötthet, sömnlöshet, stelhet och spänningar. Den frigör kroppens endorfiner som lindrar smärta och gör kroppen lugn samt förbättrar blodcirkulationen. Det finns en uppsjö vetenskapliga undersökningar som stöder detta och många sjukgymnaster rekommenderar en spikmatta till sina patienter.

Divya spikmatta har 270 spikar och varje spik har 27 små spetsar vilket innebär att du ligger på tusentals spetsar som får din kropp att må bra. Det kanske låter lite  otäckt att ligga på en spikmatta, men spikarna är små och knubbiga och gör inte alls ont. Spikmattan är mycket behaglig och det är inga som helst problem att ligga på den i en timme, men det finns risk för att du somnar eftersom spikmattan får dig att bli riktigt avslappnad.  Det är ingen fara det heller.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Divya spikmatta”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.