/
/
Scratch Map Världskarta

Scratch Map Världskarta

229 kr

Utforska världen med Scratch Map

Scratch Map är verkligen en fantastisk följeslagare för resenärer och äventyrare. Med sin unika design lockar den till att utforska världen på ett nytt och spännande sätt. Genom att skrapa av de länder du har besökt förvandlas kartan gradvis till en färgglad och detaljerad representation av dina resor. Du skrapar kartan på samma sätt som en trisslott, dessutom med samma spänning.

Det bästa med Scratch Map är den personliga touchen den ger till varje användare. Du kan skräddarsy din egen karta genom att skrapa av länderna du redan har besökt, eller varför inte skapa en önskelista genom att skrapa av de platser du drömmer om att åka till i framtiden? Det är helt upp till dig hur du vill använda och tolka din Scratch Map.

Kartan är ju faktiskt också snyggt designad, så ett tips från oss är att hänga upp den på väggen där hemma. På det sättet påminns du dagligen om de galna och roliga reseminnena du samlat på dig och kan samtidigt drömma dig iväg till nästa äventyr.

Perfekta presenten till resenären

Att ge bort en Scratch Map som present är inte bara att ge bort en produkt, det är att ge bort ett äventyr och en källa till inspiration för framtida resor. Den levereras dessutom i ett elegant rör, vilket gör den till en praktisk och vacker gåva för alla reseentusiaster.

Känner du någon som rest mycket i sina dagar och älskar att prata om dagarna spenderade i olika länder? Ja då är detta perfekt. Ska du på ett studentfirande där studenten ska åka och backpacka de kommande månaderna? Hur kul är det då inte att ge bort en scratch map!

Så oavsett om du är en erfaren resenär som redan har utforskat världen eller en drömmare som längtar efter nya destinationer, är Scratch Map den perfekta följeslagaren för dina äventyr.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Scratch Map Världskarta”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.