/
/
The Inkey List Hydration 101 Kit

The Inkey List Hydration 101 Kit

418 kr

Ge bort välmående hy – The Inkey List Hydration 101 Kit

Letar du efter en present som verkligen går hem hos alla? Då är The Inkey List Hydration 101 Kit Kit svaret. Det här present-kitet innehåller produkter som inte bara är snälla mot huden, utan också ger näring och återfuktar på djupet. Och alla behöver ge daglig fukt till sin hud, oavsett hudtyp!

Vad du får i presentkitet

  1. Oat Cleansing Balm – En rengöringsbalm som effektivt tar bort smuts, orenheter och smink. Dess feta konsistens ger en otroligt härlig känsla på huden och lämnar den återfuktad och mjuk. Denna produkt kan användas både morgon och kväll för en fräsch och ren hy.
  2. Hyaluronic Acid Serum – Hyaluronsyra är känd för sin förmåga att binda fukt och ge huden en fylligare och ungdomligare look. Detta serum är perfekt för att bibehålla hudens fuktbalans under hela dagen och få en fin lyster. För trots sitt namn så innehåller inte hyaluronsyra någon syra, utan det är en fuktbindande sockermolekyl. Detta ämne är naturligt och finns redan i våra kroppar, och är därav väldigt snällt mot hyn. Använd det dagligen för en strålande och välmående hy.
  3. Caffeine Eye Cream – Denna ögonkräm innehåller koffein som hjälper till att reducera svullnad och mörka ringar under ögonen. Dess återfuktande egenskaper ger också en fräsch lyster till ögonområdet och bidrar till att din makeup sitter bättre.

En perfekt present för alla tillfällen

Eftersom att denna hudvårdsserie passar till alla hudtyper så är det även en passande present till alla personer. Oavsett om det är mors dag eller din systers födelsedag, är detta kit den optimala gåvan. Fyller din pojkvän år, och han brukar slarva med hudvården? Då är en perfekt till honom med. Produkterna i detta kit har en neutral förpackning och doftfri formula, vilket gör dem lika passande för tjejer som för killar. Så varför inte skämma bort någon du bryr dig om med The Inkey List Hydration 101 Kit? Det är en gåva som verkligen uppskattas och ger en strålande och välmående hy.

 

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”The Inkey List Hydration 101 Kit”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.