/
/
TanRevel Pro Kit

TanRevel Pro Kit

1,399 kr

Tanrevel –  Ge en hälsosam & snygg bränna i present

Tanrevel är som din egen personliga spraytan-maskin som du kan använda hemma när det passar dig. Den är enkel och smidig att använda och ger dig en otroligt jämn och fin gyllenbrun färg. Det bästa är att du kan bygga upp färgen precis som du vill ha den, så den blir helt individuell och anpassad efter din egen preferens för solbränna.

I kittet medkommer en tanrevel pro, 80 ml spraytan formula och en laddare.

Vi vet alla att överdriven solning kan ha negativa effekter på vår hud, inklusive ökad risk för hudcancer och tidigt åldrande. Dessutom är solen inte alltid så generös i Sverige, vilket gör att vi inte alltid får den bruna färgen vi önskar. Många vänder sig då till solarium, men dessa kan vara ännu värre för huden och öka risken för hudproblem avsevärt. Därför är brun utan sol ett säkert och riskfritt alternativ som hjälper dig att behålla din solbränna året om.

Hur fungerar då tanrevel?

Det är enkelt. Du laddar din tanrevel med den medföljande sladden, öppnar behållaren och droppar i vätskan med hjälp av pipetten. För att få en jämn färgfördelning är det bra att vända på flaskan med formulan några gånger innan du häller i vätskan. Sedan sprayar du ansiktet från cirka 30 cm avstånd i 10-15 sekunder. Du kan applicera fler lager för en djupare färg. Efter bara 20 minuter kan du se en första hint av färg, men det slutgiltiga resultatet syns efter cirka 6 timmar.

Så om du känner någon som älskar att ha en solbränna året om är Tanrevel Pro Kit den perfekta presenten som ger en jämn och naturlig solkysst look utan risker. Ge bort den och låt din vän njuta av en perfekt bränna när som helst på året! Ge bort en till mamma, syrran eller bästa vännen.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”TanRevel Pro Kit”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.