/
/
Champagnekylare i is

Champagnekylare i is

249 kr

Champagnekylare i is – Håll drycken kyld med stil

Vi alla vet att bubbel ska serveras kylt, och det gäller även för vitt vin, rosé, läsk och vatten. Men is i drycken kan göra den blaskig, och att springa fram och tillbaka till kylen under en middagsbjudning är både ansträngande och störande. Vi har lösningen! En champagnekylare gjord av is är det snyggaste och mest effektiva sättet att hålla dina drycker kalla. Den glimmar dessutom vackert i skenet av de tända ljusen under en romantisk middag.

En kreativ och dekorativ dryckeskylare

Du fyller den medföljande plastbehållaren med vatten och placerar den i frysen. Efter några timmar är det bara att plocka fram iskylaren ur behållaren och ställa den i den medföljande bottnen. Trots att kylaren är gjord av is, tar det lång tid innan den smälter, och när den gör det samlas vattnet upp på det medföljande fatet.

Med denna dryckeskylare kan du vara kreativ. Till jul kan du lägga i apelsinskivor, till midsommar lite blommor, och för en extra romantisk touch kan du frysa in rosenblad eller plasthjärtan i kylaren. Du kan även tillsätta några droppar karamellfärg för att ge lite extra färg. Möjligheterna är oändliga, och det blir en riktigt dekorativ detalj på middagsbordet året om.

En god champagne serverad i denna iskalla kylare är en perfekt stämningshöjare på alla hjärtans dag, vid middagsbjudningar eller andra festliga tillfällen.

Den perfekta inflyttningpresenten

Letar du efter en bra inflyttningspresent? Då är denna perfekt! Eller kanske är du ute efter en födelsedagspresent till någon som älskar att njuta av goda drycker. En champagnekylare av is är ett säkert kort för alla som uppskattar kall och god dryck.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Champagnekylare i is”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.