/
/
KitchPro Sorbetmaskin

KitchPro Sorbetmaskin

599 kr

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Coolstuff

Presenten till glassälskaren

Vad slår en svalkande, krämig och söt sorbet gjord på färska frukter och bär en varm sommardag? Inte mycket! Glöm frusna pinnglassar och byt ut gräddglassens plats i frysen mot en påse frusna hallon, blåbär, banan eller varför inte vattenmelon? Inte nog med att det är otroligt enkelt att göra din egen sorbet med denna Sorbetmaskin – det är lika nyttigt som det är gott! Har du ett sötsug men försöker hålla dig på nyttiga sidan? Allt som krävs är lite frukt och denna sorbetmaskin och du kan äta glass när du vill utan att kompromissa din diet.

Detta är en perfekt present till nästan alla, för vem gillar inte glass?

 

Nyttig glass med KitchPro Sorbetmaskin

Bär och frukter innehåller massor av viktiga vitaminer och antioxidanter och finns det något bättre sätt att få i sig dem än i en mjuk och len sorbet, helt bestående av naturliga råvaror? Du har makten över innehållet och behöver inte ha dåligt samvete över konstiga konserveringsmedel och läskiga tillsatser.

Exprimentera dig fram och hitta din favorit bland alla hundra olika smakkombinationer! Varför inte slänga in lite choklad om sötsuget smyger sig på? Testa olika sorters nötter eller släng ihop en klassisk frozen yoghurt! Tips och inspiration hittar du i den medföljande instruktionsboken. Bjud din familj och dina vänner på en lyxig, hemmagjord efterätt utan dåliga samveten!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”KitchPro Sorbetmaskin”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande presenter