535fb41c82abd0951a95f4d19ee84040

Sorbetmaskin

399 kr

Köp produkt

Produktbeskrivning

Vad slår en svalkande, krämig och söt sorbet gjord på färska frukter och bär en varm sommardag? Inte mycket! Glöm frusna pinnglassar och byt ut gräddglassens plats i frysen mot en påse frusna hallon, blåbär, banan eller varför inte vattenmelon? Inte nog med att det är otroligt enkelt att göra din egen sorbet med denna Sorbetmaskin – det är lika nyttigt som det är gott!

Bär och frukter innehåller massor av viktiga vitaminer och antioxidanter och finns det något bättre sätt att få i sig dem än i en mjuk och len sorbet, helt bestående av naturliga råvaror? Du har makten över innehållet och behöver inte ha dåligt samvete över konstiga konserveringsmedel och läskiga tillsatser.

Exprimentera dig fram och hitta din favorit bland alla hundra olika smakkombinationer! Varför inte slänga in lite choklad om sötsuget smyger sig på? Testa olika sorters nötter eller släng ihop en klassisk frozen yoghurt! Tips och inspiration hittar du i den medföljande instruktionsboken. Bjud din familj och dina vänner på en lyxig, hemmagjord efterätt utan dåliga samveten!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Sorbetmaskin”