/
/
Personlig träning för två

Personlig träning för två

700 kr

Personlig träning för två – Bli hälsosamma tillsammans

Känner du någon som vill komma igång med träningen men som aldrig riktigt lyckas ta första steget? Inget motiverar så mycket som en vän och en personlig tränare! Bjud din mamma, syster, partner eller kompis på ett pass med personlig träning för två och upptäck glädjen och fördelarna med att träna tillsammans.

Under ett intensivt och givande träningspass på en timme med en erfaren personlig tränare får ni möjligheten att köra igenom ett riktigt grymt träningspass. Ni får testa nya, effektiva övningar, ta del av massor av värdefulla tips om träning och hälsa samt få svar på alla era frågor. Det bästa av allt är att ni får en fantastisk start och motivation för att påbörja ett hälsosammare liv tillsammans.

Behöver du ytterligare övertalning om varför denna upplevelse kommer att vara otroligt givande för er?

 

Fördelar att träna med en PT

  1. Skräddarsytt träningsprogram: En PT anpassar träningsprogrammet efter dina specifika behov, mål och fysiska förutsättningar.
  2. Korrekt teknik och form: En PT lär dig rätt teknik och form för att maximera träningseffekten och minimera skaderisken.
  3. Motivation och stöd: En PT ger uppmuntran och stöd, vilket hjälper dig att hålla motivationen uppe och fortsätta träna.
  4. Målmedveten träning: Med en PT sätter du upp tydliga och realistiska mål, och dem hjälper dig att nå dem genom strukturerade träningsplaner.
  5. Variation i träningen: En PT introducerar nya övningar och träningsmetoder, vilket gör träningen roligare och förhindrar att du fastnar i en tråkig rutin.
  6. Effektivare träning: En PT optimerar din träningstid så att du får ut mesta möjliga av varje pass, vilket leder till snabbare och bättre resultat.
  7. Personlig utveckling: Träning med en PT kan hjälpa dig att övervinna personliga hinder, öka ditt självförtroende och förbättra din allmänna mående.
  8. Träning för specifika behov: En PT kan skapa specialiserade program för att rehabilitera skador, förbättra atletisk prestation eller förbereda dig för specifika evenemang som maraton eller tävlingar.
  9. Ansvarsskyldighet: En PT hjälper dig att hålla dig ansvarig för din träning, vilket ökar sannolikheten att du följer ditt träningsprogram och uppnår dina mål.
  10. Kunskap och utbildning: Genom att träna med en PT lär du dig mycket om träning, näring och hälsa, vilket ger dig verktygen att fortsätta leva hälsosamt även efter att din tid med PT är över.

 

Denna upplevelse är tillgänglig att boka året om och passar personer i alla åldrar. Träningspassen finns tillgängliga i följande orter: Stockholm, Göteborg, Malmö och Kristianstad. Tveka inte – ge bort en present som verkligen gör skillnad och inspirerar till ett aktivare och friskare liv!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Personlig träning för två”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.