/
/
Ölbryggarkit

Ölbryggarkit

399 kr

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Coolstuff

Gör egen öl hemma med Brewbarrel

Varför lägga pengar på att köpa dyr öl när du faktiskt kan göra din egen, helt unika öl hemma? Kanske har du någon gång tänkt att du vill testa, men det har aldrig riktigt blivit av eftersom du inte vet vart du ska få tag på alla saker. Det har kanske verkat som ett lite för stort projekt helt enkelt. Men med Brewbarrel Brygg Ditt Eget Öl får du med precis allt du behöver för att enkelt brygga ditt eget, alldeles unika öl! Att brygga öl har aldrig tidigare varit så enkelt.

Tack vare det unika jäskärlet där ölet tryggt kan jäsa under har ölbryggeriet aldrig varit så okomplicerat. Du kan enkelt fixa med det hemma, som en liten hobby. I kitet får du med allt du behöver för att endast på 7 dagar kunna skapa ditt alldeles egna öl att bjuda på. Dessutom kan du välja mellan att skapa olika öltyper så du kan göra en öl precis i din smak, och det enda du egentligen behöver göra är att tillsätta vatten. Nej, det är faktiskt inte svårare än så!

Ölbryggarkit – en unik och rolig present

Ölbryggarkitet är en rolig gåva till alla. Gillar din bror, kompis, pappa eller moster öl lite extra mycket?

Att kunna stoltsera med din helt unika öl på nästa middagsbjudning eller hemmakväll är något alla skulle tycka var kul. Känner du någon som älskar öl? Eller kanske tycker middagsbjudningar och att leka i köket är roligt? Ge bort Brewbarrels ölbryggarkit och personen kommer bli over the moon. En unik och rolig gåva. En perfekt present till ölälskaren!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Ölbryggarkit”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.