/
/
Egendesignad studentskylt

Egendesignad studentskylt

400 kr

Designa din egen studentskylt

Att skapa den perfekta studentskylten är en viktig del av förberedelserna inför den stora dagen – studenten! Mycket ska fixas och donas innan men en av de viktigaste punkterna på listan är just studentskylten.

Studentskylten är inte bara ett sätt för anhöriga att synas och stötta studenten under utspringet, den är också ett minne av dagen som kan sparas livet ut och är något som starkt bidrar till den festliga stämningen. En klassisk skylt har vanligtvis studentens namn och klass på sig tillsammans med en pinsam bild från när personen var liten.

På Partykungen hittar du allt du behöver för att designa den ultimata studentskylten. Med ett brett utbud av mallar och teman kan du skapa en skylt som passar studentens personlighet perfekt. Välj mellan klassiska blått och gult eller utforska mer moderna och unika mönster och färger- valet är ditt!

Enkelt, snabbt och smidigt

Det bästa av allt är att skapa din egen studentskylt är enkelt och går snabbt. På bara tre steg kan du skapa din personliga skylt:

  1. Välj och ladda upp din bild
  2. Välj en mall som du gillar
  3. Skriv din önskade text.

Sedan är det klart!

Studentskylten är 50×70 cm stor och tillverkad i 5 mm foamboard med en print på premium matt fotopapper.

Även om vi alla hoppas på varmt väder med strålande sol på studentdagen, så är det tyvärr inte alltid fallet. För att vara förberedd på alla väderförhållanden kommer skylten självklart med ett regnskydd för att skydda den från eventuellt regn under utspringet.

Med Partykungens snabba leveranstid på 1-3 arbetsdagar kan du vara säker på att få din skylt i god tid inför studenten. Så varför vänta? Ta dig tid att designa den perfekta studentskylten och se fram emot att stolt hålla den högt under utspringet, redo att välkomna studenten in i vuxenlivet på bästa möjliga sätt.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Egendesignad studentskylt”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.