/
/
Nordic Cab multivagn – sommar

Nordic Cab multivagn – sommar

6,879 kr

Nordic cab sommarmodell sport är inte bara en fenomenal cykelvagn utan kan även göras om till barnvagn, joggingvagn och transportvagn. Rätt så fantastiskt eller hur? Dina barn kommer i alla fall tycka att den är fantastisk och framför allt rolig. Och för dig kommer den vara mycket praktisk. Så här går det till:

Nordic Cab cykelvagn – Du kopplar vagnen bakom din cykel och barnen kan mysa i kapellet även i regn och rusk.

Nordic Cab barnvagn – Du fäller bort anordningen som är kopplad till cykeln och fäller fram det dubbla barnvagnshjulet där fram och ett barnvagnshandtag där bak.

Nordic Cab joggingvagn – Istället för att fälla fram barnvagnshjulet där fram sätter du dit det medföljande cykelhjulet som gör det otroligt enkelt att jogga med vagnen.

Nordic Cab transportvagn – Om barnen inte ska med, eller transporteras på annat sätt, kan du ta bort kapellet och använda vagnen som transportvagn. Det är bara att packa den full med saker.

Om du har en Nordic Cab sommarmodell sport behöver du inte slänga sju, åtta tusen på en barnvagn, flera tusen på en joggingvagn och sedan även investera i en cykelvagn. Nordic Cab sommarmodell är en gedigen multivagn som håller måttet på alla fronter.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Nordic Cab multivagn – sommar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.