/
/
Aktivitetsarmbandet – Årets julklapp 2014

Aktivitetsarmbandet – Årets julklapp 2014

789 kr

Jaha, då var det klart: årets julklapp 2014 blev det omåttligt populära aktivitetsarmbandet! Ett litet armband som har koll på hur aktiv du är, visar hur många kalorier du förbränner, har koll på din puls och sömn och så vidare, ett riktigt hälsoarmband alltså! Naturligtvis var det som vanligt HUI Research som utsåg årets julklapp för 27:e året i rad. De menar att aktivitetsarmbandet har funnits ett tag på marknaden men att det är först i år som försäljningen av armbandet har skjutit i höjden.

Ett utmärkt val men det visste vi redan

Intet nytt under solen, som det gamla talesättet säger. Vi på presenterna.se har naturligtvis för länge sedan insett att aktivitetsarmbandet är en alldeles utmärkt present och julklapp för annars hade vi aldrig lagt upp Fitbit One redan i februari 2013 (alltså för snart två år sedan) och sedan Fitbit Flex på sommaren samma år. Vi har dessutom haft en massa kunder som har insett att Fitbits aktivitetsarmband är en helt suverän present, det är därför åtgången har varit så stor.

Så vad kan ett aktivitetsarmband göra?

Ett aktivitetsarmband är det perfekta verktyget för dig som vill komma i form och vill leva ett nytt sundare liv. Här ska vi ge dig exempel på vad det bästa aktivitetsarmbandet Fitbit kan göra för dig eller för den som du ger bort det i julklapp till:

  • Räkna varje steg du tar.
  • Visa hur många kalorier du har förbränt.
  • Visa hur bra du har sovit.
  • Du kan logga dina vanor så du kan lägga om din kost och öka ditt motionerande om så behövs.
  • Du kan sätta upp dagsmål för dina vanor och fem små lampor indikerar hur nära målet du har kommit. När alla lampor lyser har du uppnått ditt dagsmål.
  • Du kan sova och duscha med Fitbit aktivitetsarmband eftersom det är vattentåligt.
  • Du kan såklart synka aktivitetsarmbandet med din smartphone, surfplatta och dator.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Aktivitetsarmbandet – Årets julklapp 2014”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Liknande presenter