/
/
Minipresso NS

Minipresso NS

695 kr

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Coolstuff

Minipresso NS – presenten för kaffeälskaren

Det är en strålande vinterdag och det rycker ordentligt i din utflyktsnerv. Dags att packa picknickkorgen, klä sig varmt och ge sig ut i solskenet för att fylla på D-vitaminerna! Mackor, fika och termos är självklara följeslagare. Dock är du dock lite utav en finsmakare när det gäller ditt kaffe och hade hellre avnjutit en perfekt espresso i solens varma sken. Men men, bryggkaffe i termos får väl duga… Eller?

Med minipresso kan du dricka en espresso när du känner för det, och var du känner för det. På jobbet? På gymmet? I bilen?

Smidig medtagbar espressomaskin

Nej, för med denna Minipresso NS kan du faktiskt ta med dig en liten barista vart du än ska! Denna espressomaskin i miniformat kan du enkelt ta med dig i väskan och det enda som behövs för en riktigt god espresso är hett vatten och en Nespressokapsel. Perfekt till utflykten, till roadtripen eller om kontoret du jobbar på helt enkelt har en riktigt dålig kaffeautomat. Minipresso NS är kompatibel med en mängd olika Nespressokapslar, det enda du behöver göra är att hitta din favorit, fylla på med varmt vatten, ladda minimaskinen med en kapsel och sedan pumpa ut det svarta guldet i den Minipressos inbygga kopp. Den perfekta presenten för kaffeälskaren helt enkelt!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Minipresso NS”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.