/
/
Flyg en helikopter

Flyg en helikopter

4,500 kr

Flyg en Helikopter och upplev spänningen

Att flyga med en helikopter är en dröm för många, och att få chansen att även manövrera den själv är en ännu större lockelse. En provflygning med en helikopter erbjuder en unik och spännande upplevelse som kommer att skapa minnen för livet.

Utöver den otroligt roliga och lärorika upplevelsen får du även möjlighet att uppleva magiska vyer från luften. Att flyga med en helikopter ger en helt annan perspektiv på landskapet och låter dig se platser från ovan som du kanske aldrig tidigare har skådat.

Få En Försmak av Helikopterflygning

När du köper provflyg en helikopter får du inte bara möjligheten att känna på hur det är att flyga, utan också att vara delaktig i själva flygningen. Tillsammans med en erfaren instruktör får du ta kontroll över helikopterns spakar och delta i alla moment från start till landning. Du kommer att lära dig att sväva på ett ställe, åka framåt, bakåt, i sidled och sväva strax ovanför marken. Naturligtvis är helikoptern utrustad med dubbla reglage för din och instruktörens säkerhet, likt övningskörningsbilen.

Först får du en 20-30 minuters teorilektion för att bekanta dig med helikopterns kontroller och flygningens grundläggande principer. Sedan är det dags för själva flygningen, som sträcker sig över cirka 30 minuter. Detta är en perfekt start för den som är intresserad av att ta ett flygcertifikat eller bara vill få en försmak av helikopterflygningens spännande värld.

Ge En Unik Present

Om du letar efter en riktigt unik och exklusiv present till någon som har gjort det mesta är en provflygning i en helikopter det självklara valet. Det är en gåva som garanterat kommer att överraska och skapa minnen för livet. Ge personen möjligheten att utforska himlen på ett spännande och minnesvärt sätt med denna oförglömliga upplevelse.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Flyg en helikopter”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.