/
/
Kylmugg

Kylmugg

69 kr

Varför öl ska drickas kylt

Du kanske undrar varför en kylmugg är nödvändigt? Här har du svaret!

 

Att njuta av en kall öl är en av livets små, men underbara, njutningar. Men varför är öl godare när den är kall? Svaret ligger delvis i ölets komplexa smakprofil och hur kylan påverkar dess upplevelse.

För det första, när öl kyls ner till rätt temperatur, vanligtvis mellan 4 och 7 grader Celsius, förstärks dess uppfriskande karaktär. Kylan dämpar eventuell beska från humlen och framhäver istället ölets naturliga sötma och kolsyra. Resultatet är en dryck som känns mer balanserad och lätt att dricka, perfekt för att släcka törsten eller njuta av under en varm sommardag.

Men kylan påverkar inte bara smaken av ölet utan även dess aromer. När ölet är kallt, är dofterna mer koncentrerade och tydliga. Det gör att du kan uppskatta ölets komplexa karaktär på ett mer balanserat sätt. Du kan upptäcka subtila nyanser av malt, humle och jäst som du kanske inte märker när ölet är varmt.

Utöver smak och doft, finns det också en fysisk aspekt av att dricka kall öl. Kylan från drycken känns uppfriskande och förlänger den svala känslan i munnen, vilket gör varje klunk till en uppfriskande och njutbar upplevelse.

Nästa gång du öppnar behöver du inte lägga tid på att kyla den. Med en kylmugg kan du nämligen hälla i drycken precis som den är och muggen gör jobbet medans du dricker att kyla ner vätskan och sedan fortsätta hålla den kall! Njut av den kylda, förfriskande smaken av denna älskade dryck och låt dig själv förloras i dess komplexa smakvärld. För det finns få saker som är lika njutbara som en kall öl på en varm dag eller när du bara vill koppla av och unna dig själv något gott.

Kall öl hela sommaren – KitchPro Kylmugg

Drick din öl som den ska drickas i sommar. Drick den iskall! När du har skaffat den här kylmuggen, som ser ut som en ölsejdel, är ljummet öl ett minne blott. Kylmuggen håller din öl riktigt kall upp till 2 timmar och håller den hyfsat kall längre än så. Naturligtvis beror det på hur varmt det är där du sitter och njuter av din öl. En sak är säker, ölen håller sig kall ända tills du druckit upp den. Allvarligt talat, vem smuttar på en öl i 2 till 3 timmar? Dricker man en öl vill man inte dricka den avslagen.

Du lägger muggen i frysen så att vätskan i plastmuggens ihåliga väggar fryser. När du sedan fyller på muggen med en kylskåpskall öl kommer den att bli iskall. Det är som att dricka öl ur en mugg av is. Om ölen inte är kall från början kommer den ändå att kylas ner.

Ölsejdeln är 15 cm hög och rymmer 33 öl. Naturligtvis kan du dricka läsk och annan svalkande dryck ur muggen.

Ge bort en kylmugg till öl älskaren

Känner du någon som älskar öl, eller för den delen annan dricka, och alltid vill ha den kall? Ja men perfekt, här har du lösningen med KitchPro kylmygg. Överaska din favorit öldrickare med denna och vi garanterar ett leende på mottagaren leende. Och ärligt talat, men gillar inte god dryck som är kall? Så denna present går i princip hem hos vem som helst!

 

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kylmugg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.