/
/
Fylletornet

Fylletornet

149 kr

Tag

Fylletornet festvarianten av det gamla klassiska träklosspelet Jenga, du vet det där sällskapspelet där man måste ta loss en träkloss från tornet och sedan placera klossen längst upp på tornet, och om tornet rasar förlorar den som tog den sista klossen. Det kanske inte låter sådär jätteexalterande men det är faktiskt roligare än vad man tror och spänningen brukar vara enorm när tornet börjar vingla till. I vilket fall som helst är Fylletornet en ännu roligare variant än Jenga, åtminstone om du gillar att festa och dricka shots.

Fylletornet kan egentligen spelas på två olika sätt, lite beroende på hur många shots och ditt sällskap tål och styrkan på shotsen:

  • Den snälla varianten: Om fylletornet rasar eller om en enda kloss ramlar ner ska den som orsakade det dricka en shot. Om ni tycker att den här varianten är lite för tam ska ni testa nästa variant, för den är allt annat än lam.
  • Den hårda varianten: På flera av klossarna står det vad man ska göra när någon tar en sån kloss. Det kan till exempel stå ”Drick en shot”, ”Alla dricker en shot utom du” eller ”välj ut en spelare som ska ta en shot” och då gör ni som klossen säger. Utöver det måste den som rasar tornet eller får en bricka att falla ner dricka en shot.

Fylletornet är ett utmärkt spel för förfesten, många skratt och shots blir det. Kanske något för nyår?

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Fylletornet”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.