/
/
Super Retro Trio Multikonsol
Rea!

Super Retro Trio Multikonsol

995 kr

Super Retro Trio Multikonsol är rena drömmen inte bara för de som växte upp med Nintendo 8, SNES och Sega Mega drive på 80-talet och i början av 90-talet utan även för alla spelnördar som förstår underhållningsvärdet av de gamla klassiska spelen. Den här grymma retrokonsolen hanterar nämligen alla spel som funkade i 8-bitarsnintendo, Super Nintendo och Sega Mega Drive.

Super Retro Trio Multikonsol är alltså en utmärkt present till gamlingar som har en massa gamla spel som ligger och skräpar på vinden och som vill återuppleva tjusningen med dessa klassiska spel, spel som banade vägen för de spel vi har idag. Det är också en lysande present till dagens unga spelnördar som gärna vill testa de gamla systemen om deras pappa inte har kvar sina spelkonsoler och spelkassetter.

Det går fortfarande köpa massor av begagnade retrospel på platser som Tradera, Blocket och siste men inte minst: ebay.com eller ebay.co.uk, som har tusentals spel att välja på, så det är klart du ska köpa till något spel också om du inte har några som ligger hemma och skräpar.

Innehåll

  • Spelkonsol med 6 portar för handkontroller och tre kassettfack för de tre systemen Nintendo 8, Super Nintendo och Sega Mega Drive.
  • 2 handkontroller så att du kan utmana dina vänner.
  • AV-kabel, Video-kabel och nätkabel.
  • Manual.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Super Retro Trio Multikonsol”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.