/
/
Cozy värmetofflor

Cozy värmetofflor

299 kr

Mysiga Innetofflor: Perfekta för Alla Mysälskare

Dessa mysiga innetofflor är helt magiska och ett måste för alla som gillar att mysa. De är sköna, mjuka och fluffiga tofflor som dessutom kan göras till värmetofflor. Nej, det finns inga obekväma sladdar i tofflorna eller några batterier eller elektricitet. Du behöver bara lägga tofflorna i mikron i 60 sekunder, och de kommer hålla fossingarna varma i upp till två timmar. Genialiskt!

Komfort och värme

Ett extra plus är att när dessa tofflor värms upp, utsöndrar de en behaglig och lugnande doft av lavendel. Perfekt när du kommer hem helt frusen efter att ha varit ute i kylan på vintern eller efter en stressig dag på jobbet. Och när du inte vill ha värmefunktionen, behöver du bara låta bli att värma dem. Då har du helt vanliga, supermysiga tofflor. De känns som att gå på moln!

Innovativ fyllning

Tofflorna har en fyllning av bovetepåsar, vilket är värmebevarande och det som gör att tofflorna håller sig varma i ända upp till två timmar. Det praktiska är att du enkelt kan plocka ur påsarna med bovete och värma enbart dem för att sedan snabbt och smidigt stoppa tillbaka dem i toffeln igen.

Ett presenttips som går hem hos många

Mysiga tofflor går hem hos de flesta. Detta är en suverän present att ge till mamma, syrran eller flickvännen, speciellt om de är lite frusna av sig. Ge bort en present som inte bara värmer fötterna utan även hjärtat.

Dessa tofflor är den ultimata kombinationen av komfort och funktionalitet – en gåva som garanterat kommer att uppskattas och användas flitigt. Så överraska någon du tycker om med dessa magiska innetofflor och sprid värme och mysighet!

Värmetofflorna finns i både beige och grå.

 

4o

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Cozy värmetofflor”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.