Woman relaxing in hammock on tropical beach

Vagaborn Superhängmatta

139 kr

Köp produkt

Produktbeskrivning

Sand och klippor i all ära, men visst blir man lite trött på värkande ryggar och sand som alltid verkat hamna överallt. Vore det inte skönare att alltid kunna ha med sig en hängmatta när du ska bege dig mot stranden? ”Gud, vad jobbigt och släpa på en sån”, tänker du säkert nu. Men sanningen är att vi har en lösning för dig som älskar att chilla i luften, kanske tillsammans med en bra bok, medan vindarna svalkar och vågorna sjunger i fjärran.

Vi ger dig supersmidiga och otroligt sköna Vagaborn Superhängmatta! Denna hängmatta är tillverkad i nylon och är så liten att du enkelt får plats med den i badväskan, ryggsäcken eller varför inte i jackfickan? Den är väldigt liten helt enkelt och vi gillar det. Självklart är hängmattan minst lika enkel att hänga upp som den är att ha med sig.

Varför inte packa med hängmattan när du ska spendera en dag på stranden? Kanske ska du hänga i sommarstugan en helg och vill kunna slappna av ordentligt med din favoritmusik medan fåglarna kvittrar i träden ovanför dig? Varför inte ta med Vagaborn Superhängmatta på semestern och fäst den i två tropiska palmer? Det kallar vi livsnjutning i allra högsta grad. Hängmattan är med andra ord en perfekt present för den som gillar att chilla och som uppskattar livets lugnaste stunder. Att ge bort en Vagaborn Superhängmatta är att ge bort lite livskvalitet!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Vagaborn Superhängmatta”