/
/
Period Panties
Rea!

Period Panties

89 kr

Tag

Inte ska du skämmas för att du har mens inte, om du överhuvudtaget tänkt i så löjliga banor. Mens är ju en naturlig del i ditt liv och visar att du är en kvinna.

Om du skaffar ett Par (eller flera par) Period Panties understryker du att mens inte berör dig i alla fall, vare sig du befinner dig i omklädningsrummet på gymmet eller byter om hemma framför din partner. Dessa menstrosor är inte bara snygga och roliga utan är även extremt sköna och trygga att bära när man har mens. Nedtill har de dubbla tyglager utifall det skulle bli något läckage och de sitter som en smäck.

Inte nog med att det är praktiskt att använda Period Panties under mens så att du inte riskerar att förstöra dina vanliga trosor, de kan sänder även en tydlig signal till partner att du har mens, vilket kan innebära: a) att du inte vill ha sex b) att du kanske är den som kan tänka dig att ha sex men att din partner ska veta vad som pågår i sådana fall. Vilket alternativ som brukar gälla för dig känner din partner säkert redan till och om du är den som inte vill ha sex under mensen kan du alltid skaffa de coola trosorna med katten som pekar finger och säger ”No” så är dina signaler tydliga.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Period Panties”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.