/
/
Norton 360 – bästa virusskyddet

Norton 360 – bästa virusskyddet

499 kr

Tag

Om din pappa eller någon annan som fyller år saknar ett bra antivirus är Norton 360 en utmärkt present. Nej, det är inte ett tråkigt presenttips, i alla fall inte i jämförelse med hur tråkigt det är för din pappa om ett virus strular till det för hans dator eller om ett spionprogram snor hans kreditkortsnummer och bankkontouppgifter.

Norton 360 är marknadens kanske bästa antivirus, inget snack om saken. Den gör din dator till ett ointagligt fort eftersom Norton 360 skyddar din dator på flera fronter. Den innehåller ett grymt bra antivirus, ett antispionprogram och en suverän brandvägg som förhindrar att din pappas känsliga information hamnar i fel händer. Inte nog med det, Norton 360 förbättrar även datorns prestanda.

Så om du känner någon som har en dator som verkar strula för mycket och som kanske är långsam ska du absolut ge bort Norton 360 i present. De flesta uppskattar att få något som är riktigt bra men som de själv kanske inte skulle ha lagt pengar på. Dessutom får du ett riktigt bra pris om du köper Norton 360 via presenterna.se.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Norton 360 – bästa virusskyddet”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.