/
/
GoPro Hero 4 – Bästa actionkameran

GoPro Hero 4 – Bästa actionkameran

4,590 kr

För några år sedan slog GoPro kameran världen med häpnad! Äntligen fick alla vi som gillar action och äventyr möjlighet att filma och fota allt det vi upplevde. Det här var inte möjligt tidigare, för vem kan hålla i en kamera medan man klättrar i berg, flyger högt över skateboardrampen, surfar eller kastar sig ner för skidbacken? Det enda man kunde göra innan denna fantastiska GoPro kamera (extern länk) dök upp på marknaden var att försöka fästa den på kroppen och hoppas att den inte skulle lossna och gå sönder. Det är något helt annat om du har en GoPro kamera, då kan du fästa den precis var du vill och inte riskera att den lossnar, dessutom är den otroligt stöttålig och okänslig för fukt och vatten.

Tillbehören minst lika viktiga

Om du köper en GoPro kamera till dig själv eller ska ge bort den i present får du för allt i världen inte glömma GoPro-tillbehören (extern länk)! Det är alla dessa fästen och stativ som gör GoPro till ett otroligt flexibelt kamerasystem som funkar perfekt för action och äventyr. Med de rätta tillbehören kan du filma det du eller födelsedagsbarnet upplever ur i stort sett vilken bildvinkel som helst.

Med GoPro Helmet Front Mount eller GoPro Side Mount kan du fästa din GoPro kamera utanpå pannan eller vid sidan av huvudet vilket passar utmärkt när du ägnar dig åt utförsåkning eller kör motorcykel. Annars kan du fästa din GoPro kamera på bröstet med GoPro Chesty, på handleden med GoPro Wrist Housing, på motorcykeln eller cykeln med GoPro Roll Bar Mount eller varför inte på surfbrädan med Surfboard Mount? Du kan även skaffa ett GoPro fäste till hunden om du så vill.

Specifikationer för GoPro Hero 4 Black Edition

Sist men inte minst så tänkte vi på presenterna.se såklart titta på själva GoPro kameran. Vi förväntar oss att du kommer att bli så grymt imponerad att du genast kommer att ge bort den i present till någon äventyrlig vän, eller kanske snarare köpa en till dig själv. I alla fall om du blir lika imponerad som vi blev av den senaste modellen GoPro Hero 4 Black Edition. Jämförelser av GoPro 4 hittar du på AlltomGoPro.se.

  • Storlek: 41 x 59 x 21/30 mm, vilket är en perfekt storlek för en actionkamera.
  • Videoupplösning: Upp till 4K med 30 fps (frames per second)!
  • Stillbildsfoto: 12MP och du kan fota med 30 bilder/sek. Sensorn är otroligt ljuskänslig vilket ger bra bilder i dåligt ljus.
  • Vattentätt ner till 40-meters djup.
  • Inbyggd WiFi och Bluetooth för kontroll och överföring av bild- och videofiler.
  • Inbyggd mikrofon med mycket bra ljudupptagning.
  • Night Photo Mode för bättre bilder i dåligt ljus.
  • Manuella exponeringsinställningar, vitbalans och skärpa.
  • Suverän LCD-skärm där du kan kontrollera dina inställningar och titta på dina bilder och videoklipp.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”GoPro Hero 4 – Bästa actionkameran”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.