/
/
Bluetooth headsets

Bluetooth headsets

300 kr

Ett bluetooth headset är helt enkelt ett trådlöst headset som använder sig av bluetooth. Idag är det relativt vanligt att trådlös kommunikation mellan datorer, mobiltelefoner, mus och tangentbord sker via bluetooth.

Det finns ett antal headset med bluetooth som gör att du slipper ha ytterligare en sladd kopplad till din dator eller mobiltelefon. Med ett bluetooth headset kan du röra dig fritt medan du snackar på Skype eller Messenger på din dator.

Det finns två huvudgrupper av bluetooth headset: Mono och stereo. Ett mono headset är ofta lite billigare och fungerar utmärkt om du bara ska använda ditt headset till telefonsamtal. Om du vill använda ditt bluetooth headset för att lyssna på musik och se på film ska du naturligtvis använda ett headset med stereo.

När du bestämt dig för att köpa ett bluetooth headset finns det flera olika varianter att välja på. Det finns små headset med öronsnäckor i både mono och stereo. De enklaste headseten med öronsnacka kallas ofta för bluetooth handsfree och används främst för samtal på mobiltelefonen. Det finns emellertid många bluetooth headset med öronsnäcka som även har ett fantastiskt stereoljud som är anpassat för musik.

Andra bluetooth headset täcker en större del av örat eller hela örat. Dessa headset brukar vara i stereo och har ett otroligt bra ljud. Denna typ av bluetooth headset rekommenderas för alla musikälskare som rycker att ljudkvaliteten är mycket viktig.

Topp 3 Bluetooth headsets

Här listar vi de tre bästa och mest sålda Bluetooth headseten på marknaden.

1. ARCTIC Sound P311

ARCTIC Sound P311 är ett mycket prisvärt Bluetooth headset som lämpar sig utmärkt för musik. Ljudet är grymt bra med en fin diskant och en riktigt bra bas för sin prisklass. Du kan även använda headsetet för telefoni även om ljudet inte håller allra högsta klass för just samtal. ARTIC Sound P311 har en osynlig mikrofon, en bygel av sporttyp som läggs bakom huvudet istället för ovanpå och stödjer Bluetooth 2.1 klass 2. Kombinationen av ett lågt pris och en bra kvalitet har gjort ARTIC Sound P311 är en riktig bestseller och har därför hamnat högst upp på vår topp 3 Bluetooth headset-lista.

2. Creative WP-300

Creative WP-300 är ett grym bra Bluetooth headset som passar perfekt för den som är mycket kräsen när det gäller ljudkvalitet. Både basen och diskanten håller en mycket hög klass vilket ger dig en musikupplevelse utöver det vanliga och den rätta biokänslan när du ser på film eftersom du hör varenda lilla ljud och den otroliga basen förstärker känslan i framförallt actionscenerna. Creative WP-300s öronkuddar är mycket sköna och stänger ute alla distraherande ljud. Headsetets suveräna ljudkvalitet har naturligtvis bidragit till headsetets stora framgång och att den har hamnat på vår topp 3 Bluetooth headset-lista. Creative WP-300 rekommenderas för alla musik- och filmälskare, men inte för telefoni eftersom headsetet saknar mikrofon. Om du även vill använda ditt Bluetooth headset för telefoni ska du istället välja Creative WP-350.

3. Creative WP-350

Creative WP-350 är en uppgraderad variant av WP-300 och passar dig som både vill ha ett suveränt ljud för film och musik och ett grymt headset för telefoni. Precis som WP-300 har WP-350 en mycket hög ljudkvalitet med bra diskant och bas. När du använder headsetet för telefoni är ljudet kristallklart. Creative WP-350 är ett perfekt Bluetooth headset för dig som har höga krav på ljudkvaliteten oavsett du lyssnar på musik, ser på film eller talar i telefon. Creative WP-350 är det bästa headsetet i vår topp 3 Bluetooth headset-lista, men hamnar på plats tre på grund av det relativt höga priset.

Rekommendationer

Om du vill ha ett billigt men bra Bluetooth headset ska du välja ARTIC Sound P311. Ljudet för musik och film håller hög klass och även fast ljudet för telefoni inte når toppnivåer är det godkänt. Om du bara ska använda ditt Bluetooth headset till musik och film och är riktigt kräsen ska du välja Creative WP-350, men om du även vill ha en headsetet för samtal och vill ha bästa möjliga ljudkvalitet ska du välja Creative WP-350.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Bluetooth headsets”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.