/
/
4D stadspussel

4D stadspussel

395 kr

Tags ,

Bygg New York, Paris, London eller Berlin i kronologisk ordning med detta fantastiska pussel! Stadspusslet är tredimensionellt och består av tre lager: landskap, gator och byggnader och inkluderar cirka 1000 pusselbitar.

När du lägger det här stadspusslet måste du först anlägga landskapet, sedan gatorna och till sist byggnaderna, men du måste placera allt i den ordning som de byggdes på riktigt. I förpackningen ingår nämligen en tidslinje som du måste följa, vilket gör dig mycket bildad när det gäller den stad du bygger. Snart kommer du att veta när till exempel Empire State Building eller Triumfbågen byggdes. Dessutom blir det färdiga pusslet en supersnygg modell av staden du just har byggt upp.

Stadspusslet är en perfekt julklapp eller present till alla som gillar pyssel och allmänbildning. Den passar även utmärkt som present till far på farsdag.

Stadspusslet innehåller 840 – 1230 bitar beroende på vilken stad du vill bygga. Tillverkaren kallar detta pussel för ett 4D stadspussel eftersom den fjärde dimensionen är tiden och för att det låter lite coolt, antar vi på presenterna.se.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”4D stadspussel”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.