/
/
Aerobie Pro Flying Ring

Aerobie Pro Flying Ring

99 kr

Att kasta frisbee är kul, men att kasta Aerobie Pro Flying Ring är bra mycket roligare. En frisbee kastar du med möda några tiotal meter, en Aerobie Pro Flying Ring kastar du lätt över hundra meter utan att anstränga dig. Ingen människa har någonsin kastat ett föremål så långt som en flying ring, i alla fall inte över en horisontell yta och utan hjälp av vind. Världrekordet är enligt Guinnes Rekordbok 406 meter och Aerobie Pro Flying Ring befann sig en halv minut i luften!

Att kasta Aerobie Pro Flying Ring är grymt kul. Ställ er på en stor öppen yta, kanske på en fotbollsplan eller ett på fält och sätt igång. Kasta ringen tillvarandra precis som en frisbee men på ett mycket längre avstånd eller se vem som kan kasta längst. Om du vill ha med din flying ring till stranden kan du välja den mindre varianten som inte flyger fullt lika långt.

Aerobie Pro Flying Ring är färgglad och har en mjuk gummikant som gör att den är lätt och skonsam att fånga. Den mindre ringen är 25 cm i diameter och kostar 99 kronor. Den större är 33 cm i diameter och kostar 129 kronor.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Aerobie Pro Flying Ring”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.