Påsktips – presenter till påsken

Om någon vecka är påsken här igen, lite ovanligt tidigt i år. Och visst är påsken en härlig tid med förhoppningsvis glada barn, massor av ägg (hönsägg som påskägg), påskharar, godis och påskpynt. En efterlängtad långhelg helt enkelt.

Naturligtvis kommer vi på Presenterna.se fylla på med några riktigt schyssta påskprylar inom kort så att din påsk blir komplett, men redan nu tänkte vi tipsa om tre lite annorlunda påskpresenter och påsktillbehör som du redan nu kan passa på att skaffa.

En påskslips till far eller pojkvännen

Självklart ska din far eller din pojkvän vara lite extra fin till jul, precis som anstår en man under en storhelg, så därför ska du naturligtvis ge bort den här grymt fina gula påskaktiga slipen till honom i påsk. Slipsen Agaton från Noch är består av 100 % siden och passar även som sommarslips.

 

agaton1

 

Äggklocka utan timer

Beep äggklocka är inte vilken äggklocka som helst. Du behöver inte ställa in någon tid utan du lägger den bara i kastrullen tillsammans med äggen så spelar den en melodi när äggen har blivit löskokta, en annan melodi när det är medelhårt kokta och en tredje när de är hårdkokta. Helt perfekt för familjen som gillar ha äggen kokta olika längre.

 

Beep Egg

 

Godisautomat – coolare än påskägg

Ge bort en Candy Grabber godisautomat, och kanske komplettera med ett litet påskägg för sakens skull, så har du fixat den bästa påsken någonsin för ditt barn. Då får barnet sin egen godismaskin som barnet bara hade kunnat drömma om tidigare och dessutom ger denna maskin vinst varje gång och det är det inte alla godismaskiner som gör, det brukar uppskattas!

 

candy grabber

Glad påsk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.