/
/
Withings Thermo Febertermometer

Withings Thermo Febertermometer

995 kr

När vintertiden närmar sig är det inte ovanligt att en liten våg av bakterier drar fram och smittar ner en och annan stackare. Dags att ta fram huskurerna och inta soffläge under varma filtar. Febern smyger sig på och du känner att det är dags att ta tempen. Upp och leta fram med den klassiska febertermometern som alltid lyckas försvinna efter varje förkylning. Eller just det, du har ju precis köpt Withings Thermo – den magiska febertermometern!

Förkylningens framtid är här. Med Withings Thermo tar du enkelt tempen på din feber genom att svepa termometern över din panna, du behöver faktiskt inte ens nudda huden. Du behöver inte oroa dig för otydliga mätningar eftersom denna appstyrda termometer har infraröda sensorer för att du snabbt (närmare bestämt inom två sekunder!) ska få reda på din exakta temperatur.

Som om inte detta är fantastiskt nog kan du även i den tillhörande appen registrera de symptom du har samt när du senast tog medicin. Därefter påminner appen dig när det är dags att ta tempen återigen och registrerar dina mätningar så du kan hålla koll på din feberkurva. Dessutom kan appen ge dig personliga råd om hur du bör behandla din sjukdom. Withings Thermo är inte bara väldigt smidig och samtidig rolig att använda, men är också extra bra för föräldrar med mindre barn som inte alls är särskilt förtjusta i att ta tempen.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Withings Thermo Febertermometer”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter