/
/
Withings Home Övervakningskamera

Withings Home Övervakningskamera

1,890 kr

Tyvärr kan man inte vara nog försiktig i dagens samhälle. Man vill vara trygg, därför köper man massor av olika lås till sitt hem, larm till bil och hus och så vidare. Många börjar även införskaffa övervakningskameror för att känna sig extra trygga. Vi presenterar Withings Home Övervakningskamera – ögat som alltid vakar över dig och ditt hem för din trygghet!

Övriga kameror man sätter i sina hem kan se ”lite skrämmande” ut där de sitter uppe i hörnen och kastar ögonen på en. Men Withings Home Övervakningskamera är inte riktigt som alla andra. Den känns nästan inte som en övervakningskamera med sin snygga, nästan inredningsliknande design. Du laddar enkelt ner en app till din smartphone där du kan streama videon dygnet runt i realtid.

Men att filma är inte kamerans enda funktion, utan med den inbyggda högtalaren och mikrofonen kan du tala igenom kameran, vart du än befinner dig! Kanske är du på en affärsresa och vill småprata lite med familjen, säga god natt till barnen ifrån sovrummet eller med en robotliknande röst berätta för inbrottstjuven att en inkräktare är upptäckt och sömngas kommer sprutas ut.

Som om inte detta vore nog kommer kameran med en mängd andra funktioner, som bland annat:

  • 12 x zoom
  • 135 grader vidvinkellins
  • Nightvision
  • Rörelsedetektor
  • Luftkvalitetsmätare (Ja, du läste rätt. Du kan se vilken kvalitet luften i ditt hem har så du vet när du behöver vädra)

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Withings Home Övervakningskamera”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter