/
/
Vattentäta fodral

Vattentäta fodral

99 kr

Har du en reseglad bekant? Eller en riktig badälskare som ständigt hänger vid vattnet? I vårt samhälle är det ju väldigt vanligt att man tar med sig sina elektronikprylar vart man än ska, även till vattenkanten. Kameran är med för att ta vackra bilder och MP3-spelaren eller mobilen för att lyssna på musik medan du slappar på stranden. Och då och då händer det tyvärr att en telefon eller kamera fylls med sand eller åker i plurret. Med dessa vattentäta fodral slipper du riskera att dina elektroniksaker blir vattenskadade!

Plasten på fodralen är genomskinlig och du kan självklart manövrera din touchscreen om du skulle ha en sådan. Du får med tre olika fodral:

  • Ett till din MP3-spelare som har en sluss för dina hörlurar så att du kan lyssna på musik när spelaren ligger i fodralet och även en strap så du kan fästa fodralet på armen. Hörlurar medföljer ej, men köp till ett par och lyssna på musik medan du simmar några längder!
  • Ett kamerafodral så du kan fota under vattnet. Du får även plats med ett mindre objektiv som får sticka ut max tre centimeter.
  • Ett generellt fodral där du kan ha lite allt möjligt, till exempel mobilen, hörlurarna eller klockan. Ett snöre medföljer så du kan hänga det runt halsen.

Kom dock ihåg! Trots att dessa fodral är testade rekommenderar vi att man alltid testar dem utan värdesaker första gången. Man kan aldrig vara för säker.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vattentäta fodral”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna produkt innehåller annonslänkar.

Liknande presenter